9 maanden plan

Ik ben bijna halverwege

Kinkhoestvaccinatie / 22-weken prik

Kinkhoest is een erg besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie. De bacterie maakt een gifstof aan. Hierdoor ontstaan hoestbuien die wel maanden kunnen doorgaan. Baby’s kunnen het erg benauwd krijgen en in ademnood komen.

Je gaat hiervoor samen naar het gemeentehuis met een geldig legitimatiebewijs om de akte van erkenning te ondertekenen. Dan bepaal je bovendien welke achternaam jullie kindje gaat krijgen. Vanaf 1 januari 2024 mag het kindje de achternaam van beide ouders krijgen. Voor meer informatie kijk op: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/erkenning-kind

tooltip text

Ik ben zwanger

Ik wil zwanger worden

Ik ben net bevallen

Ik bereid mij voor op de bevalling

Ik ben bijna halverwege

Ik ga naar de verloskundige